Oneonta Gorge

I ended up
caught right in the rivers mouth
spinning in circles

Fake water feels
black and cool
but it wears me out
— "Canoe" by Small Black

Aivan Portlandin ulkopuolelta löytyy yksi Oregonin helmistä, Columbia River Gorge. Tämän jättimäisen joen molemmin puolin avautuu huikeat maisemat ja sen eteläisen rannan kanjonit ovat täynnä vesiputouksia ja seikkailtavia reittejä. Uskaltauduimme upottamaan varpaamme toukokuisen jääkylmään veteen ja kiipeämään ajopuukasan yli läpi kimmeltävän vihreän kanjonin. Tässä oiva päiväseikkailu sille, joka ei karta kylmää.

Right outside of Portland you will find one of Oregon's finest, the Columbia River Gorge. On both shores of this gigantic river, you will find amazing scenery and on its south side some canyons full of waterfalls and lots of trails to explore. We dared dipping our toes in to the freezing cold waters in May and climbing over a pile of driftwood into a brilliant green canyon. This is a perfect day adventure for all of those who aren't wary of the cold.

Oneonta Gorge-7
Oneonta Gorge-26
Oneonta Gorge-31
Oneonta Gorge-24
Oneonta Gorge-21
Oneonta Gorge-23
Oneonta Gorge-8
Oneonta Gorge-9
Oneonta Gorge-16
Oneonta Gorge-19
Oneonta Gorge-17
Oneonta Gorge-10
Oneonta Gorge-5
Oneonta Gorge-6
Oneonta Gorge-1
Oneonta Gorge-2
Oneonta Gorge-12
Oneonta Gorge-15
Oneonta Gorge-14