Pacific Explorations

PItkästä aikaa. Olin todella tauon tarpeessa. Tarvitsin taukoa netistä, kamerastani ja itseni ilmaisusta. Pidin parin kuukauden breikin, katselin vaan rauhassa maailman menoa ja täällä olen taas, aloittamassa uutta vuotta ja uusia seikkailuja. Kaivelin muistikortilta viime kesäisiä muistoja, niitä onkin kertynyt ei vain viime kesältä, mutta sitä edeltävältäkin. Nyt ajattelin ryhtyä jakamaan niitä tänne blogin arkistoon, ei vain omaksi iloksi, mutta toivottavasti myös teidänkin iloksenne. Hyvää uutta vuotta!

Long time no see. I was in dire need of a break. A break from the internet, my camera and just putting myself out there. I've taken a few months off to ruminate and here I am once again, trying to start off a new year and new adventures. I was digging through my memories from last summer, there have been a lot of them, not only from last year, but even the year before. Now is the time to start posting them here, not only for my own pleasure but hopefully yours as well. Happy new year!

PS. Kommentoimalla tähän postaukseen tämän vuoden reissuhaaveistasi osallistut Matka Nordic Travel Fair -messujen lippuarvontaan. Arvon yhden kahden lipun paketin. Kommentoithan sunnuntaihin 14.1.2018 mennessä. Lähetän liput sähköpostilla voittajalle ensi viikon alussa, eli muistathan lisätä sähköpostikenttään osoitteesi, joka näkyy vain minulle!

Pacific Explorations-1
Pacific Explorations-2
Pacific Explorations-3
Pacific Explorations-4
Pacific Explorations-5
Pacific Explorations-6
Pacific Explorations-7
Pacific Explorations-8
Pacific Explorations-9
Pacific Explorations-10
Pacific Explorations-12
Pacific Explorations-13
Pacific Explorations-14
Pacific Explorations-15
Pacific Explorations-16
Pacific Explorations-18
Pacific Explorations-19