A Month in Alaska

Viime kesänä vietin ensimmäisen osan kesälomastani toisessa kodissani Alaskassa. Kävin patikkareissuilla ja retkeilemässä karvaisten ja ei niin karvaisten ystävieni kanssa. Asuin pienessä vajassa ystävieni takapihalla ja nautin vaan tästä uskomattoman hienosta alueesta Kaakkois-Alaskassa. Sain myös vieraaksi ystäväni Kirsin Suomesta, jonka hain risteilijältä satamasta päiväksi seikkailemaan. Osallistuin luokkakokoukseeni, joka oli paripäiväinen iso tapahtuma. Itsenäisyyspäivänä lennettiin isoon kaupunkiin Anchorageen, jossa juhlistimme jo 10-vuotista perinnettä rakkaan ystäväperheeni kanssa. 

Last summer I spent the first part of my summer travels in my other home in Alaska. Went hiking and camping with friends, both the human kind and the furry kind. Stayed in a tiny home in my friends' backyard and just enjoyed this magnificent region called Southeast Alaska. I also got a visit from my Finnish friend Kirsi, who I picked up at the cruise ship harbor for some daytime adventures. I participated in my high school reunion, which was an elaborate two-day event. For Independence Day we flew to the big city of Anchorage, where we celebrated our 10-year tradition with my dearest Alaskan family. 

Untitled

Outer Point Magic with my furry friend Wes

Untitled

My tiny home for the summer

Untitled

Hiking with Alta, Spenser and the pups

Untitled
Untitled

Boat life

Untitled
Untitled

Hiking up mountains with Wes

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Rainy Point Bridget with gals and dogs

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Hiking, rain or shine

Untitled

Dear Deer

Untitled
Untitled

Alaska's State Flower - the Forget-Me-Not - never will!

Untitled

At the Mendenhall Glacier

Alaska Month-1-3
Untitled

Friends off a big boat

Untitled
Untitled

High School Reunion

Untitled

Independence Day in Anchorage

Untitled

Where Finland meets Alaska